CONCERT NOBLE (Brussel)

Met zijn Lodewijk XVI-decoratie is "Concert Noble" zeer snel het gewaardeerde trefpunt geworden van vele nationale en internationale personaliteiten.
"Concert Noble" is een 19e eeuws zalencomplex vol pracht en praal, uitgerust met eigentijdse technische infrastructuur.
In de schitterende balzaal kunnen banketten worden gegeven tot 400 personen.
U kunt de "Concert Noble" volledig afhuren, of gedeeltelijk gebruik maken van alleen de speelzaal, de voorkamer of de seminarieruimte.

concert noble


CRUISETERMINAL

De Cruiseterminal is een zeer polyvalente zaal, gelegen naast de Schelde aan het Steen.
De gasten hebben dus altijd een schitterend zicht op het water.
De zaal kan perfect worden ingedeeld voor kleinere gezelschappen (bv. door middel van paravents), en biedt een maximum capaciteit aan 300 personen zittend of 400 personen in receptiestijl.
Hier is alles mogelijk: U krijgt de zaal "leeg" en deze wordt volledig aangekleed volgens uw wensen (podium, vast tapijt, presentatiegedeelte, dansvloer, sprekersgestoelte, enz…)

Nog een leuk gegeven aan de cruiseterminal is dat u bv. eerst een vergadering, receptie, … kunt doen in de cruisterminal en daarna een rondvaart (al dan niet met diner).
Het schip wordt dan aan het Steen gelegd, en de gasten kunnen rechtstreeks aan boord komen.

CRUISETERMINAL


KASTEEL 'DEN BRANDT'

Kasteel "Den Brandt" is een classicistisch meesterwerk anno 1790 dat klassieke charme combineert met een moderne accommodatie.
De vier salons op het gelijkvloers bieden plaats aan 40 tot 400 genodigden voor seminaries, concerten, bals, recepties, diners.

Het "Koetshuis-Zuid" is onlangs volledig gerenoveerd en kan apart worden gehuurd.
Dit is ideaal voor groepen tot 60 personen.
Op het eerste verdiep kan bv. een vergadering plaatsvinden, terwijl het gelijkvloers prachtig is om er een banket te geven.
Dankzij de privé-tuin die eraan verbonden is, is dit ook een ideale locatie voor familiefeesten, communies, huwelijken, enz…

den brandt