Wie met het mooie weer graag thuis de barbecue aansteekt :
Wij zijn geen beenhouwer, dus zeker niet gespecialiseerd in verschillende soorten worstjes, mixte grilles van vlees, hamburgers, enz…
Dus gaan we u dit niet aanbieden (we kunnen hier ook niet concurrentieel zijn qua prijs tegenover een slager,
aangezien zij dit alles in huis hebben en kunnen opwerken, iets wat voor ons niet mogelijk is).
Maar: hebt u toch graag een ietsje luxueuzere barbecue (met bv gegrilde kreeft, speciale sauzen, TOP vlees, e.d.: aarzel dan zeker niet ons te bellen.
We kunnen dit allemaal zodanig voor u voorbereiden, zodat u het zelf thuis alleen maar moet afwerken op de barbecue.

Voorbeeld:

-Kreeft met looksausje
-Verse zalm "en papilotte" (of tonijn)
-Scampi's met look
-Sauzen: Pizzaolla, pepersaus, béarnaise

Weeksuggesties vanaf 26 mei:

-Huisgemaakte Gazpachpo: € 13/liter (geserveerd met de nodige garnituren: broodcroutons, gesnipperde ajuin, paprika's, tomaatjes)
-Cocktail van kreeft met perziken: € 30
-Asperges met truffelvinaigrette: € 20
-Gegrilde tarbot met warme vinaigrette van basilicum en tomaten: € 36
-Tarbot met een sausje van prei en appeltjes: € 36
-Piepkuiken met dragonsausje: € 20
-Piepkuiken met morieljes: € 30
-Ossenhaas met morieljes: € 33
-Ossenhaas met zwarte truffels: € 38
-Ree met rode wijnsaus: € 25
-Ree met seizoensgroenten: € 25
-Bladerdeeggebakje met verse frambozen en kokosnoot, met een mousseline van vanille: € 12

Foto 1
Foto 2
Foto 3