Restaurant Loncin biedt u een topkeuken.
De marktgebonden natuurproducten ondergaan door de passie van de chef, een metamorfose tot unieke gerechten die geserveerd worden in een herenhuis anno 1902.

Tijdens het jachtseizoen zijn wildgerechten (Chef Frank Loncin is een gepassioneerd jager) onze specialiteit.

In de zomermaanden (ongeveer van mei tot september) prijken vooral veel gerechten met wilde kreeften uit de Oosterschelde op onze kaart,
alsook typische zomerse gerechten zoals Daurade Royale in zoutkorst, Bouillabaisse, Gazpacho, …

Banketten kunnen gehouden worden in de drie uiteenlopende zaaltjes in het restaurant.
Naast de zalen van het restaurant kan het onthaal van uw gasten ook geschieden in de royale open keuken,
waar een aparte eethoek is voorzien voor (maximum) 20 ware liefhebbers.
Alle verdere informatie en foto's vindt U op de pagina "info".

Wilt U een groep ontvangen van meer dan 50 personen,
dan gaan wij met U op zoek naar een geschikte locatie (mooie zaal, kasteel, boot, tent, enz...).
Dit kan tot 1000 personen!
Stuur ons een mailtje indien u meer info

tussenfoto

Van Maandag tot en met vrijdag is er het 3 gangen menu "Business Meating" , en dit zowel 's middags als 's avonds. Voor meer informatie klik op "menu".

Er zijn op onze kaart dagelijks nieuwe suggesties te vinden (zie "kaart"), alsook ons verrassingsmenu (6 gangen) of het prestigieuze menu "Loncin".
Dit laatste bestaat eveneens uit 6 gangen, maar is samengesteld uit luxeproducten als kaviaar, kreeft, truffel, hoppescheuten,...
Wij stellen menu's samen al naargelang Uw budget.
Zegt U ons gewoon hoeveel U wenst uit geven en aan de hand daarvan geven wij U verschillende voorstellen waaruit U kunt kiezen.
Er is een apart zaaltje, dat al dan niet volledig kan worden afgesloten, voor zo'n 12 personen maximum.
Dit zaaltje leent zich uitstekend voor topbesprekingen of privéaangelegenheden, daar het is voorzien van een bel zodat het personeel U niet ongewenst komt storen.

Er is een aparte eethoek in de keuken (tot 20 personen) met uitzicht op onze prachtige tuin.
Niet enkel het aperitief en de koffie worden buiten geserveerd, ook lunchen of dineren buiten is mogelijk.

Banketten kunnen gegeven worden tot 50 personen in het restaurant.
Is het echter niet nodig dat de groep zich in dezelfde ruimte bevindt, dan kunnen wij tot 70 personen plaatsen (20 in de eethoek in de keuken).

Er is privé parking. Eventjes hiervoor informeren bij uw reservatie (is afgesloten met een bareel, dus u hebt een kaartje nodig om die open te doen).
Wij beschikken ook over een traiteurdienst.
Al Uw zakenlunches, recepties, diners, barbecues,... verzorgen wij van A tot Z.
Klik voor meer informatie op "traiteur".
Indien U wenst kunt U Uw gasten verwennen met onze keuken tijdens een havenrondvaart.
Wij hebben hiervoor verschillende luxejachten ter beschikking. Dit kan reeds vanaf 2 personen.

Op onze sluitingsdagen zijn wij steeds bereid open te doen voor groepen vanaf 12 personen.