Een héél wijze chef heeft ooit gezegd:
"Cuisiner est un art et créer de l'art exige de la patience".
(Koken is een kunst en kunst creëren vraagt geduld)
Geachte gast, om u beter te kunnen bedienen, vragen wij u om
maximum 3 voorgerechten en maximum 3 hoofdgerechten per tafel te nemen.
Vanaf 8 personen vragen wij om een menu te kiezen.
A LA CARTE
Voorgerechten
Huisgemaakte pastei van ganzenlever met compote van appeltjes en pistache
La terrine de foie d'oie fait maison, compote de pommes et pistaches
Kreeftensla met truffelvinaigrette (per 2 pers)
La salade de homard à la vinaigrette au jus de truffes
Heldere soep
Le consommé du jour
Kreeftenroomsoep
La crème de homard
Gepofte aardappel met kaviaar
La pomme "Moscovite" au caviar
Kaviaar Oscietre (60g)
Le caviar Oscietre
Bordje met Wagyu fijn gesneden
Assiette de Wagyu finement tranchée.
Slaatje van Wagyu met foie gras, vinaigrette van pistaches
Salade de Wagyu avec foie gras et vinaigrette aux pistaches.
Tongreepjes met sabayon van Riesling
Filet de sole avec sabayon au Riesling
Tarbot met eekhoorntjesbrood en citroenkruid
Turbot aux cèpes et à la mélisse citronnée.
Eekhoorntjesbrood "à l' Italienne"
Cèpes à l'italienne.
Slaatje van eekhoorntjesbrood en ganzenlever met truffelvinaigrette
Salade de cèpes et de foie gras d'oie avec vinaigrette à la truffe
Gebakken ganzenlever met perziken
Foie gras d'oie poêlé aux pêches.
Slaatje van wilde patrijs met foie gras (per 2 personen) / prijs per persoon
Salade de perdrix sauvage avec foie gras (pour 2 personnes) / prix par personne.
Carpaccio met zwarte truffels
Le carpaccio aux truffes
Roereitje met zwarte truffels
Les oeufs brouillés aux truffes
Hoofdgerechten
Gebraden kreeft met blanke boter van koningskruid en tomaten
Le homard rôti au four, beurre blanc au basilic et tomates
Zeetong met kriekenbier en grijze garnalen
La sole à la Kriek aux crevettes grises
Zeetong met champagnesaus en kaviaar
La sole au champagne et caviar
Gegrilde tarbot met warme vinaigrette van koningskruid en tomaten
Le turbot grillé, vinaigrette chaude de basilic et tomates
Gestoomde tarbot met spinazie en gewelde boter met mosterd
Le turbot, beurre Nantais à la moutarde
Ossehaas met verse ganzelever en truffels
Le filet de boeuf au médaillon de foie gras et truffes
Chateaubriand met Bordelaise en mosterd (per 2 pers)
Le chateaubriand à la Bordelaise, parfumé à la moutarde (par 2 cts)
Zeetong met sabayon van Riesling
Filet de sole avec sabayon au Riesling
Kreeft met eekhoorntjesbrood
Homard aux cèpes
Tarbot met eekhoorntjesbrood en citroenkruid
Turbot aux cèpes et à la mélisse citronnée
Wilde eend met sinaasappel (per 2 personen)
Canard sauvage à l'orange (pour 2 personnes)
Wilde eend met honing en truffels (per 2 personen)
Canard sauvage au miel et aux truffes (pour 2 personnes)
Wilde eend "au sang" op de wijze van Rouen (per 2 personen)
Canard sauvage "au sang" à la manière de Rouen (pour 2 personnes)
Wilde patrijs gebraden in druivenblad
Perdrix sauvage rôtie dans une feuille de vigne
Wilde patrijs met zwarte truffels
Perdrix sauvage aux truffes noires
Aan alle « gehaaste » gasten : Het is voor de chef geen probleem uw maaltijd snel te laten vooruitgaan.
U begrijpt zeker wel dat dit echter niet kan indien u veel verscheidene gerechten kiest. Immers, onze sauzen staan niet klaar in potjes. ze worden allemaal à la minute gemaakt.
Bent u gehaast ? Kies dan voor één van onze menu's.
Hebt u last van een allergie? Geen nood, we kunnen uw gerechten hiervoor aanpassen.
Wel graag een seintje van u wat wel en niet mag, zodat we weten waarmee rekening te houden.
Dank voor uw begrip.
Gelieve ons te verontschuldigen indien een bepaalde wildsoort niet voorradig is, aangezien wij enkel werken met ECHT WILD,
dus zijn we afhankelijk van wat de weidelijke jagers schieten.
Tevens dient u er nota van te nemen dat wij niet verantwoordelijk kunnen worden gesteld
indien u bij het verorberen van uw wildgerecht een hagelkorrel aantreft.