Een héél wijze chef heeft ooit gezegd:
"Cuisiner est un art et créer de l'art exige de la patience".
(Koken is een kunst en kunst creëren vraagt geduld)
Geachte gast, om u beter te kunnen bedienen, vragen wij u om
maximum 3 voorgerechten en maximum 3 hoofdgerechten per tafel te nemen.
Vanaf 8 personen vragen wij om een menu te kiezen.
A LA CARTE
Huisgemaakte pastei van ganzenlever met compote van appeltjes en pistache
La terrine de foie d'oie fait maison, compote de pommes et pistaches
Ambachtelijk gerookte zalm
Le saumon fumé artisanal
Kreeftensla met truffelvinaigrette (per 2 pers)
La salade de homard à la vinaigrette au jus de truffes
Heldere soep
Le consommé du jour
Kreeftenroomsoep
La crème de homard
Gepofte aardappel met kaviaar
La pomme "Moscovite" au caviar
Kaviaar Oscietre (60g)
Le caviar Oscietre
Op vel gebakken zeebaars met blanke boter met rozijntjes
Le bar de ligne, beurre blanc aux raisins
Op vel gebakken zeebaars met morieljes
Le filet de bar de ligne aux morilles
Asperges met gerookte zalm en gepocheerd eitje
Les asperges au saumon fumé à l'oeuf poché
Asperges met zwarte truffels
Les asperges aux truffes
Asperges met Iraanse kaviaar
Les asperges au caviar d'Iran
Carpaccio van tonijn met koningskruid en tomaten
Le carpaccio de thon au basilic et tomates confits
Carpaccio van tonijn met truffels
Le carpaccio de thon aux truffes
Zeeuwse oesters °°°° (6 stuks)
Les huîtres de Zélande
Zeeuwse oesters °°°° – het dozijn
Les huîtres de Zélande – la douzaine
Oesters met champagnesaus
Les huîtres au champagne
Gebakken langoustinestaartjes met blanke boter van koningskruid en tomaten
Les queues de langoustines, beurre blanc aux basilic et tomates
Langoustinestaartjes met morieljes
Les queues de langoustines aux morilles
Langoustinestaartjes met zwarte truffels
Les queues de langoustines aux truffes noires
Gebakken ganzenlever met morieljes
L'escalope de foie d'oie aux morilles
Carpaccio met zwarte truffels
Le carpaccio aux truffes
Roereitje met zwarte truffels
Les oeufs brouillés aux truffes
Gebraden kreeft met blanke boter van koningskruid en tomaten
Le homard rôti au four, beurre blanc au basilic et tomates
Zeetong met kriekenbier en grijze garnalen
La sole à la Kriek aux crevettes grises
Zeetong met champagnesaus en kaviaar
La sole au champagne et caviar
Gegrilde tarbot met warme vinaigrette van koningskruid en tomaten
Le turbot grillé, vinaigrette chaude de basilic et tomates
Gestoomde tarbot met spinazie en gewelde boter met mosterd
Le turbot, beurre Nantais à la moutarde
Melklam met seizoensgroenten
L'agneau de lait rôti nature, légumes de saison
Melklam met Provençaalse kruiden en ratatouille (per 2 personen)
L'agneau de lait rôti aux herbes accompagnée de ratatouille (par 2 cts)
Ossehaas met verse ganzelever en truffels
Le filet de boeuf au médaillon de foie gras et truffes
Chateaubriand met Bordelaise en mosterd (per 2 pers)
Le chateaubriand à la Bordelaise, parfumé à la moutarde (par 2 cts)
Ossehaas met morieljes en zwarte truffels
Le filet de boef aux morilles et truffes
Op vel gebakken zeebaars met blanke boter met rozijntjes
Le filet de bar de ligne, beurre blanc aux raisins
Op vel gebakken zeebaars met morieljes
Le bar de ligne aux morilles
Kreeft met asperges en morieljes
Le homard aux asperges et morilles
Kalfszwezeriken met roomsausje
Les ris de veau, sauce Ivoire
Kalfszwezeriken met morieljes en roomsausje
Les ris de veau aux morilles, sauce Ivoire
Kalfszwezeriken met zwarte truffels
Les ris de veau aux truffes
Melklam met zwarte truffels
L' agneau aux truffes
Aan alle « gehaaste » gasten : Het is voor de chef geen probleem uw maaltijd snel te laten vooruitgaan.
U begrijpt zeker wel dat dit echter niet kan indien u veel verscheidene gerechten kiest. Immers, onze sauzen staan niet klaar in potjes. ze worden allemaal à la minute gemaakt.
Bent u gehaast ? Kies dan voor één van onze menu's.
Hebt u last van een allergie? Geen nood, we kunnen uw gerechten hiervoor aanpassen.
Wel graag een seintje van u wat wel en niet mag, zodat we weten waarmee rekening te houden.
Dank voor uw begrip.
Gelieve ons te verontschuldigen indien een bepaalde wildsoort niet voorradig is, aangezien wij enkel werken met ECHT WILD,
dus zijn we afhankelijk van wat de weidelijke jagers schieten.
Tevens dient u er nota van te nemen dat wij niet verantwoordelijk kunnen worden gesteld
indien u bij het verorberen van uw wildgerecht een hagelkorrel aantreft.