Wij verzorgen al Uw lunches, recepties, feestjes (huwelijk, tuinfeest,personeelsfeest, familiebijeenkomst, communie), barbecues, diners, ... aan huis, bij U op de zaak of een andere originele locatie gaande van 2 tot 1.000 personen.
Hebt U thuis of op de zaak niet genoeg ruimte om het aantal gasten te ontvangen dat U wilt uitnodigen dan gaan wij met U op zoek naar een geschikte locatie. Dit kan zowel een mooie zaal, een kasteel, een tent, of een boot (jacht) zijn. 

De prijzen zijn p.p.
In de prijzen is tafelgarnituur (brood en boter) inbegrepen.
Voor bloemstukjes, materiaal, speciale decoratie, ... kunnen we zorgen. Deze prijzen hangen dan weer af van wat u wenst. Voor het huren van materiaal (porselein, glazen, bestek,...) ligt de gemiddelde prijs meestal rond de 5 à 6 € /p.p.
Het tarief voor personeel (kelner(in), kok, afwasser,...) is 32 € per personeelslid. Op zondag wordt er een toeslag gerekend van € 32/personeelslid. Op feestdagen is het personeel aan dubbel tarief.


Onze gerechten kunnen zo samengesteld worden dat u zelf alles warm kan maken en u dus geen personeel nodig hebt. 
De wetgeving in België is zo dat u op eten dat alleen wordt afgehaald of afgeleverd bij u ter plaatse, 6% BTW betaalt. Laat u dat zelfde eten serveren door een kelner(in), dan dient u hierop 12% BTW te betalen (typisch Belgisch kunnen we zeggen).
Wij vragen u om minimum 48 h op voorhand te reserveren.
Indien u geen personeel wenst, brengen wij de gerechten tot bij U vanaf een bestelling van 175 € (kostprijs hiervoor is 32 € in een straal van 25 km en 0,40 €/km). Onder dit bedrag kunt u steeds de gerechten bij ons afhalen.
Wij zijn steeds ter uwer beschikking om U verschillende menuvoorstellen te geven, welke rekening houden met uw specifieke wensen en budget.
We werken enkel met dagverse grondstoffen en vragen dan ook uw begrip indien er bepaalde produkten die op de lijst voorkomen, niet voorradig zijn. Ook voor recepties, barbecues, walking-diner, koude of warme bufetten ... vragen wij U om ons eerst te contacteren zodat wij u verschillende hapjes kunnen voorstellen naargelang het seizoen, aantal personen en uw voorkeur.
Gelieve bij uw bestelling rekening te houden met de seizoenen: Asperges zijn er niet in de winter, Zeeuwse oesters niet in de zomer, wild alleen tijdens het jachtseizoen (vraag ons de data), verse St.-Jakobschelpen in de winter, enz...
Als u twijfelt, mag u ons altijd contacteren via mail ( info@loncinrestaurant.be) of telefonisch: 03/248.29.89
Deze lijst is niet volledig, we willen u enkel een beeld geven van de mogelijkheden. U kunt ons steeds contacteren indien u meer inlichtingen wenst, of graag andere voorstellen krijgt.