Een héél wijze chef heeft ooit gezegd:
"Cuisiner est un art et créer de l'art exige de la patience".
(Koken is een kunst en kunst creëren vraagt geduld)

Geachte gast, om u beter te kunnen bedienen, vragen wij u om maximum
3 voorgerechten en maximum 3 hoofdgerechten per tafel te nemen.

Menu's worden enkel per tafel geserveerd.
Bij groepen vanaf 8 personen vragen wij u om te kiezen voor een menu.

Indien u bij een menu het dessert wenst te vervangen door kaasschotel,
is er een supplement van € 6/p.p.
Supplement kaas èn dessert is € 12/p.p.
Indien u het dessert wenst te vervangen door kaas, stellen we het op prijs om ons dit op voorhand mee te delen (ten laatste wanneer we uw hoofdschotel komen afruimen).

Gelieve ons te verontschuldigen mocht een bepaald gerecht in een menu niet
voorradig zijn, we werken immers enkel met dagverse grondstoffen en
zijn dus afhankelijk van de marktaanvoer.



Hebt u last van een allergie? Geen nood, we kunnen uw gerechten hiervoor aanpassen.
Wel graag een seintje van u wat wel en niet mag,
zodat we weten waarmee rekening te houden.
Dank voor uw begrip.

Gelieve ons te verontschuldigen indien een bepaalde wildsoort niet voorradig is, aangezien wij enkel werken met ECHT WILD,
dus zijn we afhankelijk van wat de weidelijke jagers schieten.
Tevens dient u er nota van te nemen dat wij niet verantwoordelijk kunnen worden gesteld
indien u bij het verorberen van uw wildgerecht een hagelkorrel aantreft.