Aperitief

Assortiment pistachenootjes, zelf gemarineerde olijven, appelkappertjes 1 €

“Amuse-gueules”:3 verschillende hapjes volgens seizoen van 5 € tot 10 €

(dit is vb. een mousse, een oestertje, een soepje)

Soepen

Heldere soep (groenten, tomaten, champignons, …) 4 €

Roomsoepen ( waterkers, prei, spinazie, gazpacho, …) 4 €

Aspergeroomsoep 5 € Kreefteroomsoep 7 €

Soep per liter:

Roomsoepen: 10 €/liter

Aspergeroomsoep: 12 €/liter

Kreefteroomsoep: 16 €/liter

Koude voorgerechten

Asperges met gerookte zalm en een sausje van tuinkruiden 13 €

Tartaar van zalm 12 €

Gemarineerde zalm met limoen en roze peper 12 €

Gemarineerde St.-Jacobsoesters met een coulis van tomaten 16 € Dambord van Sint Jakobsoesters met zwarte truffels dagprijs Carpaccio van tonijn met gekonfijte tomaten en koningskruid 14 €

Bisquit van gerookte forel met een sausje van tuinkruiden 9 €

Huisgemaakte pastei van verse eendelever 13 €

Huisgemaakte wildpaté 10 €

Carpaccio met selderij 14 €

Carpaccio met truffeljus 16 €

Carpaccio met verse zwarte truffels dagprijs

San Daniele ham met meloen of rauwkost 13 €

“Jabugo Pata Negra” op een krokant slaatje 16 €

Slaatje van eekhoorntjesbrood (seizoen) 15 €

Gerookte zalm 13 €

Slaatje van kreeft en eendelever (min. 2 pers) p.p. 28 €

Kreeftensla met een vinaigrette van koningskruid en tomaat (2 p.) p.p. 25 €

Kreeftensla met een vinaigrette van tuinkruiden (2 pers) p.p. 25 €

Kreeftensla met truffelvinaigrette (2 pers) p.p. 30 €

Kreeft Belle-Vue (2 pers) p.p. 25 € Cocktail van kreeft met roze pompelmoezen(per 2 pers) p.p. 25 €

Alle koude voorgerechten worden geserveerd met volledige garnituur: zalm met toast en peterselie en ajuin, foie gras met toast en gelée van porto, enz …

Warme voorgerechten

Asperges op Vlaamse wijze 12 €

Asperges met truffelvinaigrette 16 € Asperges met Iranese Kaviaar dagprijs

Schoteltje van mosselen “Port d’Anvers” 11 € Mosselen met selder en Iranese kaviaar dagprijs

Slibtong “Dugléré” 13 €

Tongreepjes met kreeftensaus 16 €

Tongreepjes met champagnesaus 15 €

Tongreepjes met rozemarijn 15 €

Griet “Dugléré” 14 €

Griet met asperges 17 €

Griet met een warme vinaigrette van koningskruid en tomaat 14 €

Waterzooi van vis 20 €

Tarbot met mosterdsaus 23 €

Tarbot “Dugléré” 23 €

Zalm « Aurore » 12 €

Schoteltje van boschampignons (seizoen) 13 €

Kreeft met muskaatwijn (2 pers) p.p. 24 € Bouillabaisse op onze wijze 21 €

Gepofte aardappel “Ostendaise” 19 €

Gepofte aardappel met Iranese kaviaar dagprijs Soepje van champagne met verse zwarte truffels dagprijs

De warme voorgerechten kunt u ook vragen als hoofdschotel, u dient dan ½ van de prijs bij te rekenen (behalve voor de kreeft, hier wordt de prijs verdubbeld, daar u dan een hele i.p.v. een halve kreeft krijgt).

Hoofdgerechten

Bouillabaisse met kreeft (2 pers.) p.p. 45 € Zeetong met Kriekebier en grijze garnalen 24 € Zeetong met champagne en Iranese kaviaar dagprijs Lamsvlees met een mengeling van seizoengroenten 15 €

Lamsvlees gebakken met kruiden uit de Provence en ratatouille 15 €

Kalfszwezeriken met een lichte roomsaus 22 €

Kalfszwezeriken met truffelsaus 27 €

“Coq au vin de Bourgogne” 12 €

Mechelse koekoek met « Albuféra”-saus 13 €

Mechelse koekoek met een sausje van dragon 13 €

Duifje met morieljes 24 €

Duifje met truffels 27 €

Duifje met azijn en dragon 20 €

Kalfsvlees “Orloff” 12 €

Lamsragout 12 € Parelhoen met een sausje van calvados en gekarameliseerde appeltjes 12 €

Wildgerechten

Eend met drie verschillende pepers en appeltjes (2 pers) p.p. 14 €

Eend met sinaasappel (2 pers) p.p. 15 € Ree met een rode wijnsaus 24 €

Ree met een mengeling van jonge groenten 23 €

Rugstuk van konijn met citroen en koningskruid 14 €

Rugstuk van konijn met Gentse mosterd 14 €

Fazant “fine champagne” (2 pers) p.p. 25 €

Fazant met mosterdsaus (2 pers) p.p. 25 €

Fazant met truffels en foie gras (2 pers) p.p. 32 € Hazenrug op de wijze van mijn vader (2 pers) p.p. 28 €

Hazenpeper 16 €

Hertekalf met een wildsaus 22 €

Hertekalf met zwarte peper 22 €

Hertekalf met truffelsaus 32 € Jong everzwijn met een wildsausje met mosterd 19 €

Nagerechten

Kaasassortiment van optimaal gerijpte kazen met notenbrood 8 €

Huisgemaakte patisserie (bavarois, tira mi su, chocoladetaart,…) 6 €

Duo van mousse (chocolade en banaan) 5 €

Assortiment van ijs en sorbets 5 €

Tarte Tatin geserveerd met ijs en room 8 €

Perziken met een sausje van witte wijn, citroen en verse munt 8 € Parfait Brésilien met warme chocoladesaus en koffiegraantjes 5 €

Assortiment van rode vruchten en frambozensiroop 10 €

“Ile maison” met verse vruchten en méringue “à l’Italienne” 8 €

Waaier van nagerechten 13 € “Pana cotta” met karamel 5 €

Warm suikertaartje geserveerd met ijs 6 €

Aardbeien met een sausje van jonge Bokma en verse munt 9 €

Vanillebavarois met verse vruchten in coulis 10 €

Koffie

Zelfgemaakte koekjes 2 €

Zelfgemaakte mignardises en koekjes (fruit in suiker, praline, …) 3,5 €

Room, suiker, koffie 1 €

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Gelieve bij Uw bestelling rekening te houden met de seizoenen: asperges zijn er niet in de winter, wild alleen tijdens het jachtseizoen (ook zomermaanden, vraag ons de data), verse St.-Jakobschelpen alleen in de winter, enz…